Premier League

Liverpool si Chelsea s-au facut de ras in Cupa Ligii

Liverpool a suferit o adevarata umilinta in Cupa Ligii Angliei, fiind eliminata inca din faza 16-imilor de o echipa de liga a patra, Northampton. Chelsea a fost si ea eliminata in aceeasi faza a competitiei.
Adversara Stelei din grupele Ligii Europa s-a facut de ras in fata celor de la Northampton, chiar daca Milan Jovanovici a deschis scorul dupa doar noua minute de joc.

Billy McKay a egalat pentru oaspeti in minutul 56 si a dus meciul in prelungiri, unde Michael Jacobs a produs surpriza, marcand din nou in minutul 98.

N'Gog a trimis meciul la penaltiuri, dar tot el a fost cel care a ingropat Liverpool, ratand prima executie. Pentru Liverpool a mai ratat Nathan Eccleston.

Si Chelsea a avut aceeasi soarta precum Liverpool, parasind competitia in faza 16-imilor, dupa 3-4 pe Stamford Bridge cu Newcastle United.

Ancellotti a introdus mai multe rezerve, iar acest lucru s-a observat si pe teren. Pentru Chelsea au marcat Van Aanholt (6) si Anelka (70 si 86), in timp ce de cealalta parte golurile au fost reusite de Ranger (27), Taylor (33) si Ameobi (49 si 90).

Onlinesport


Liverpool si Chelsea s-au facut de ras in Cupa Ligii