Premier League

Reincepe Premier League

Cel mai spectaculos campionat din lume va reincepe sambata cu un meci de foc, Manchester City-Tottenham. Onlinesport.ro va prezinta cele mai tari mutari pe care granzii Angliei le-au facut inaintea unui sezon in care Manchester United vrea revansa, Arsenal spera sa sparga gheata, Liverpool e gata de o noua era, iar Manchester City nu mai accepta nici un pas gresit.
CHELSEA LONDRA

Lipsa de implicare financiara a lui Roman Abramovici s-a simtit si in transferurile pe care trupa lui Carlo Ancelotti le-a facut in aceasta vara. Singurele transferuri majore ale lui Chelsea sunt Yossi Benayoun si Neymar (se va oficializa in urmatoarea perioada), in timp ce de pe Stamford Bridge cele mai importante plecari sunt Joe Cole, Michael Ballack, Juliano Belletti, Deco, si Ricardo Carvalho.

Pe banca tehnica va ramane Carlo Ancellotti, cel care are tot sprijinul conducerii pentru noul sezon

MANCHESTER UNITED


Nici trupa lui Ferguson nu a impresionat in pauza competitionala. Manchester United continua pe nucleul format in anii precedenti, iar Ferguson spera sa dea lovitura cu cei trei tineri adusi: Javier Hernandez, Chris Smalling si Bebe.

Javier Hernandez, poreclit Chicharito, este marele pariu al lui Ferguson din acest sezon. Varful mexican a impresionat la Cupa Mondiala si este asteptat sa ii ia locul lui Berbatov in echipa de start.

ARSENAL LONDRA


Marouane Chamakh si Laurent Koscielny sunt singurele noutati ale lui Arsene Wenger in incercarea a intrerupe seria interminabila de ani fara trofeu.

Arsenal s-a despartit de Merida, Senderos, Ayling, Freeman, Eduardo, Sol Campbell, Watt, Bartley si Coquelin, insa nici unul nu era o piesa de baza in modulul tactic al francezului.

TOTTENHAM HOTSPUR


Echipa care a reusit sa destrame clasicul Big Four a anuntat o campanie de transferuri fulminanta, insa aceasta a intarziat sa apara. Pe White Hart Lane singura noutate este brazilianul Sandro, adus de la Internacional Porto Alegre.

Tottenham spera sa dea lovitura pe finalul perioadei de mercato, tintele fiind Craig Bellamy si Steven Ireland de la Manchester City.

LIVERPOOL


Cormoranii intra intr-o noua era dupa plecarea lui Rafa Benitez. Pe Anfield a sosit Roy Hodgson, care a produs cateva mutari interesante pe piata transferurilor.

Joe Cole, Milan Jovanovici, Jonjo Shelvey, Danny Wilson, Fabio Aurelio si Christian Poulsen sunt jucatorii adusi de Liverpool in aceasta vara.

Liverpool s-a despartit de mai multe nume importante precum Albert Riera, Yossi Benayoun si Fabio Aurelio.

MANCHESTER CITY


Manchester City a fost echipa din Europa care a investit cei mai multi bani in transferuri. Dorinta de a juca in Liga Campionilor a dus la o noua campanie de achizitii fulminanta, cateva nume grele ajungand pe Eastlands.

David Silva, Yaya Toure, Jerome Boateng si Aleksandar Kolarov sunt numele cu care City ataca titlul, in timp ce Balotelli va sosi si el in zilele urmatoare.

Onlinesport


Reincepe Premier League