Premier League

Yaya Toure, cel mai bine platit jucator din istoria Premier League

Un ilustru anonim in sezonul precedent la FC Barcelona, Yaya Toure a devenit, odata cu transferul la Manchester City, cel mai bine platit jucator din istoria Premier League. Vezi aici cat va castiga Yaya Toure la City si ce clauze bomba are in contract
Mijlocasul ivorian pentru care Manchester City a platit 30 de milioane de euro nu a devenit doar cel mai scump jucator vandut vreodata de Barcelona, ci si cel mai bine platit jucator din Anglia.

Fotbalistul in varsta de 27 de ani a semnat un contract pe o perioada de cinci ani, in care va castiga 55.6 milioane de lire sterline. Totodata, el are mai multe bonusuri speciale in contract.

Castigurile fabuloase ale lui Yaya Toure nu se opresc aici. El va primi 1.65 milioane de lire sterline pe an din drepturi de iagine si inca 823.000 de lire sterline pentru fiecare calificare a 'milionarilor' in Liga Campionilor.

In sezonul trecut, Yaya Toure a devenit rezerva tanarului Sergio Busquets si a reusit sa bifeze doar 13 meciuri pentru Barcelona.

Pe langa Yaya Toure, Manchester City i-a mai transferat in aceasta vara pe David Silva si Jerome Boateng. City urmeaza sa il transfere si pe James Milner de la Aston Villa, pentru 25 de milioane de lire sterline.

Onlinesport


Yaya Toure, cel mai bine platit jucator din istoria Premier League