Premier League

David Silva se va transfera la Manchester City

Mjlocasul spaniol David Silva va evolua dupa Cupa Mondiala in Premiership, dupa ce s-a inteles cu oficialii clubului Manchester City pentru un contract valabil pe patru sezoane.
"Manchester City a ajuns la un acord de transfer cu Valencia pentru jucatorul David Silva. Cele doua parti au finalizat ultimele detalii ale transferului, iar jucatorul va efectua vizita medicala si va fi prezentat oficial dupa terminarea Cupei Mondiale", se arata intr-un comunicat emis pe site-ul clubului din Anglia.

Nu au fost dezvaluite detaliie financiare ale mutarii, dar AFP anunta ca suma finala este cifrata in jurul a 25 milioane de euro.

"Cred ca David Silva este unul dintre cei mai buni mijlocasi din Europa si sper sa fie un jucator de baza pentru Manchester City in sezonul urmator", a declarat managerul Roberto Mancini.

De cealalta parte, jucatorul s-a exprimat la randul sau: "Am petrecut sase ani minunati la Valencia, acolo am inceput fotbalul mare si intodeauna voi pastra acest club in inima mea. Este timpul sa incerc o noua provocare si cred ca Premier League este unul dintre cele mai puternice campionate din lume. Vreau sa fiu castigator cu Manchester City si sa cuceresc multe trofee".

Clubul de pe Easlands este foarte aproape de a-l inregimenta in aceasta vara si pe ivorianul Yaya Toure de la Barcelona.

Onlinesport


David Silva se va transfera la Manchester City