Premier League

Boloni si-a depus CV-ul pentru a deveni antrenorul echipei Coventry City

Fostul selectioner al României, Ladislau Boloni, si-a depus CV-ul pentru a deveni antrenorul principal al echipei Coventry City, din liga a doua engleza, informeaza cotidianul Coventry Telegraph.

"Fotbalul englez este în opinia mea cel mai bun din lume si am avut sansa de a juca împotriva unor echipe de top din Anglia - Arsenal si Liverpool în Liga Campionilor si Everton în Cupa UEFA, ceea ce a reprezentat o experienta frumoasa pentru mine si pentru Standard Liege. Sunt foarte motivat. Am petrecut mai multe saptamâni în Anglia anul trecut si vreau sa lucrez în aceasta atmosfera deosebita. Stiu ca în Championship jocul se axeaza mai mult pe partea fizica, dar îmi place acest lucru si în acelasi timp îmi place jocul ofensiv. Acesta este stilul meu si sunt gata sa fac o treaba buna", a declarat Boloni.

Potrivit Coventry Telegraph, Boloni este primul tehnician care si-a declarat public disponibilitatea pentru a prelua postul de antrenor al echipei care a terminat sezonul în Championship pe locul 19.

Presedintele clubului englez, Ray Ranson, a declarat ca pâna în prezent a primit numeroase solicitari pentru postul de antrenor principal, ramas vacant dupa demiterea lui Chris Coleman, în luna mai.

Ladislau Boloni a demisionat, la 10 februarie, din functia de antrenor al echipei belgiene Standard Liege, întelegerea dintre cele doua parti fiind reziliata pe cale amiabila.

Mediafax



Boloni si-a depus CV-ul pentru a deveni antrenorul echipei Coventry City