Premier League

Calcule: lupta pe viata si pe moarte in Anglia

Rezultatele inregistrate sambata in Anglia au complicat serios lupta pentru titlu. Manchester United a inviat din morti si se afla la un singur punct in spatele lui Chelsea, cu sanse mari pentru castigarea titlului.
Cu trei etape inainte de final, casele de pariuri o crediteaza in continuare pe Chelsea cu prima sansa la titlu, insa cotele s-au echilibrat simtitor.  Chelsea are cota 1.65, in timp ce Manchester United are cota 2.40.

Totusi, Manchester United are de partea ei programul mai usor. In ultimele trei meciuri, echipa lui Ferguson va intalni Tottenham (a), Sunderland (d) si Stoke City (a).

Singurul meci dificil pare cel cu Tottenham, insa "diavolii rosii" au istoria de partea lor, impunandu-se de fiecare data in ultimele 9 intalniri de pe Old Trafford.

De partea cealalta, Chelsea va juca cu Stoke (a), Liverpool (d) si Wigan (a), confruntarea de pe Anfield Road parand a fi decisiva in lupta pentru titlu.

Infrangerea suferita de Chelsea cu Tottenham ar putea conta decisiv. Daca ar fi reusit sa obtina o remiza pe White Hart Lane, londonezii ar fi putut juca la egal cu Liverpool, luand in calcul varianta in care "diavolii rosii" vor castiga toate meciurile.

Onlinesport


Calcule: lupta pe viata si pe moarte in Anglia