Premier League

Bridge ii da o palma lui Terry. Manchester City bate Chelsea

Wayne Bridge si-a luat revansa in fata lui John Terry dupa ce acesta a avut o aventura cu logodnica sa, in perioada in care amandoi evoluau pentru Chelsea. Manchester City s-a impus cu 4-2 pe Stamford Bridge si redeschide lupta pentru titlu.
Confruntarea de pe Stamford Bridge a fost pe muchie de cutit inca dinaintea primului fluier. Wayne Bridge a refuzat sa dea mana cu John Terry, in semn de protest fata de gestul fostului capitan al Angliei, care a avut o relatie cu logodnica sa.

Pe teren, Lampard a deschis scorul in minutul 42 printr-un sut la coltul lung, insa dupa doar trei minute Tevez a egalat dupa ce i-a ametit pe fundasii adversi intr-o cursa de 40 de metri.

Manchester City a trecut in avantaj din minutul 51, cand Craig Bellamy l-a luat la mana pe Obi Mikel, iar apoi a finalizat printr-un sut perfect, la coltul lung.

Chelsea nu si-a revenit si a mai primit o lovitura in minutul 77, dupa ce Tevez a transformat o lovitura de la 11 metri, acordata in urma unui fault comis asupra lui Barry.

Echipa lui Roberto Mancini a fost intr-o forma de ziel mari si a marcat golul cu numarul patru in minutul 88, pe contraatac, Lampard stabilind scorul final in prelungiri, din penalty.

Chelsea ramane pe primul loc in clasament, cu 61 de puncte, insa mai are doar unul in fata lui Manchester United.

Onlinesport


Bridge ii da o palma lui Terry. Manchester City bate Chelsea