Premier League

Di Matteo: "Tamas a aratat ca are calitati, dar este o problema de timp pana se va adapta"

Tehnicianul echipei West Bromwich Albion, Roberto Di Matteo, a declarat ca fundasul Gabriel Tamas a aratat ca are calitati in cele doua meciuri jucate pana acum la formatia din liga secunda engleza, dar este o problema de timp pana se va adapta in Championship, informeaza birminghammail.net.

Fundasul echipei AJ Auxerre, Gabriel Tamas, a fost imprumutat, la inceputul acestui an, pana in vara la West Bromwich Albion. Tamas a evoluat, pana in prezent, in doua partide pentru WBA: in meciul pierdut, la 8 ianuarie, pe teren propriu, cu scorul de 1-3, in fata formatiei Nottingham Forest si in remiza, de luni, in compania gruparii Newcasle United (2-2).

"A fost dificil pentru Tamas pentru ca abia a venit si am jucat imediat cu Nottingham Forest si Newcastle. La partida de luni faptul ca echipa a facut un joc foarte bun l-a ajutat sa se integreze si a avut o prestatie foarte buna. A aratat ca are calitati si stim ce poate, dar este o problema de timp pana se va adapta complet, pana isi va cunoaste coechipierii mai bine si pana va cunoaste stilul nostru de joc. Ar fi bine sa se bucure de aceste jocuri, deoarece mai avem multe meciuri de acest tip de disputat", a declarat tehnicianul italian.

Fundasul central roman al echipei West Bromwich Albion, Gabriel Tamas, a fost titular in partida pe care formatia sa a incheiat-o la egalitate, scor 2-2 (1-1), in compania gruparii Newcasle United, intr-un meci contand pentru etapa a XXVI-a a Ligii a II-a engleze, Championship.

Mediafax



Di Matteo: "Tamas a aratat ca are calitati, dar este o problema de timp pana se va adapta"