Premier League

Owen a semnat cu Manchester United

Fostul internationalul englez Michael Owen, 29 ani, va evolua in urmatoarele doua sezoane pentru campioana Angliei, Manchester United obtinand semnatura jucatorului care a evoluat ultima data la Newcastle United, club retrogradat din Premier League, informeaza presa britanica.
"Abia incepusem sa discut cu alte cluburi cand m-a sunat Sir Alex Ferguson, miercuri, si m-a invitat sa iau micul dejun cu el ziua urmatoare, spunandu-mi ca vrea sa semnez pentru Manchester United. Am acceptat fara sa mai stau pe ganduri", a declarat Owen.

Fostul atacant al echipelor FC Liverpool si Real Madrid a mai spus ca pentru el mana intinsa de Sir Alex Ferguson in acest moment delicat al carierei reprezinta o mare oportunitate de care vrea sa profite la maxim.

"Este o sansa enorma pentru mine si intentionez sa profit din plin de ea. Privesc cu optimism inainte ca un jucator al echipei Manchester United si am avantajul ca-i cunosc pe majoritatea noilor mei colegi. Ii multumesc lui Sir Alex Ferguson pentru increderea pe care mi-a acordat-o si ii promit ca ma voi revansa cu multe goluri", a mai spus Michael Owen, jucator ajuns pe Old Trafford liber de contract.

Lasat in afara nationalei Angliei de selectionerul Fabio Capello, atacantul care a marcat 40 de goluri in 89 de meciuri pentru selectionata Albionului are ocazia sa prinda un loc pentru Cupa Mondiala din Africa de Sud jucand alaturi de uniii dintre cei mai buni fotbalisti ai Europei.

Potrivit publicatiei The Sun, Michael Owen va avea la Manchester United un salariu de 50.000 lire sterline pe saptamana.

Onlinesport: Dumitru Stircu


Owen a semnat cu Manchester United