Premier League

Chelsea, cu ochii pe Dan Petrescu

Visul lui Dan Petrescu de a ajunge la Chelsea intr-o zi s-ar putea realiza. Oficialii clubului londonez monitorizeaza evolutia ca antrenor a lui 'Super-Dan' si au transmis ca acesta este o solutie pentru banca tehnica.
Impresarul Giovanni Becali a trimis un fax pe adresa londonezilor pentru a ii informa despre performantele lui Dan Petrescu, iar acestia au dat un raspuns pozitiv. "Peter Kenyon a spus ca Chelsea il are in vedere pe Dan Petrescu, ca il monitoreaza si ca poate fi o solutie pentru viitor", a explicat Giovanni Becali la TVR1.

Fostul impresar este de parere ca ziua in care Dan Petrescu va ajunge la Chelsea se apropie si spera ca Urziceniul sa faca minuni in Liga Campionilor.

"Toata lumea, la pariuri o sa spuna ca daca Urziceni o sa cada in grupa cu Barcelona o sa ia bataie cu 6-0. Lucrurile nu sunt asa! Urziceniul poate sa intreaca orice performanta a echipelor din Champions League", a adaugat Becali.

De altfel, pe site-ul clubului de pe Stamford Bridge a aparut un mesaj de felicitare catre Dan Petrescu chiar inainte ca acesta sa castige titlul, dupa meciul de la Timisoara.

Onlinesport


Chelsea, cu ochii pe Dan Petrescu