Premier League

Chelsea s-a dezlantuit in Cupa Ligii

Adversara lui CFR Cluj din Liga Campionilor, Chelsea Londra, a trecut fara probleme de turul trei al Cupei Ligii Angliei de Portsmouth, scor 4-0, dupa un meci in care a stralucit Salomon Kalou.
Chiar daca Chelsea sufera din cauza accidentarilor, Luiz Felipe Scolari nu si-a menajat jucatorii, trimitand in partida cu Portsmouth tot ce a avut mai bun la dispozitie, nume precum Cech, Ballack, Lampard si Drogba gasindu-si loc in formula de start.

Londonezii au dominat prima parte a meciului, primul gol venind in minutul 36, dupa un penalty obtinut de Michael Ballack si transformat fara probleme de Frank Lampard.

Ofensiva la poarta lui David James a continuat si pana la pauza Florent Malouda a dus scorul la 2-0 dupa o pasa a lui Salomon Kalou. Acelasi scenariu si dupa pauza. Acelasi Kalou i-a pasat lui Lampard in minutul 49 pentru un nou gol, iar prestatia buna a ivorianului a fost incununata de un gol marcat in minutul 64.

Luiz Felipe Scolari a folosit urmatorii jucatori: Petr Cech - Braislav Ivanovic, John Terry, Alex, Wayne Bridge - Juliano Belletti, Michael Ballack (Paulo Ferreira 69), Frank Lampard (Scott Sinclair 74), Salomon Kalou - Florent Malouda si Didier Drogba (Franco Di Santo 79).

Meciul dintre CFR Cluj si Chelsea, din Grupa A a Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, 1 octombrie, de la ora 21:45.

Onlinesport


Chelsea s-a dezlantuit in Cupa Ligii