Premier League

Nasri aduce 3 puncte lui Arsenal la debut

Arsenal a inceput sezonul 2008/2009 cu o victorie adusa de fotbalistul transferat in aceasta vara de la Olympique Marseille, Samir Nasri. Elevii lui Arsene Wenger s-au impus cu 1-0 in fata nou-promovatei West Bromwich.
Fotbalistul transferat de Arsenal dupa aproape 3 luni de negocieri cu Marseille a marcat singurul gol al partidei in minutul 4, printr-o reluare din sase metri venita dupa o centrare de pe partea stanga a lui Denilson.

Micutul mijlocas francez a continuat sa impresioneze pe toata durata meciului, primind aplauze din partea celor 60.070 de spectatori.

Gruparea de pe Emirates a continuat sa preseze chiar daca a deschis scorul rapid, insa Sagna, Adebayor si Robin Van Persie nu au putut sa il invinga pe tanarul international englez din poarta lui West Bromwich, Scott Carson.

Arsenal: Almunia - Sagna, Wallas, Djourou, Clichy - Walcott (Toure 73), Eboue, Denilson, Nasri - Adebayor, Bendtner (van Persie 70)
Antrenor: Arsene Wenger

West Bromwich: Carson - Hoefkens, Barnett, Meite, Robinson - Brunt (Beattie 80), Morrison, Greening, Kim, Cech (MacDonald 68) - Miller (Bednar 74)
Antrenor: Tony Mowbray

Onlinesport


Nasri aduce 3 puncte lui Arsenal la debut