Premier League

United a facut show pe Villa Park

Campioana Angliei, Manchester United, a facut show in meciul cu Aston Villa pe care l-a castigat cu 4-1. Meciul a avut de toate: rasturnari de situatie, penalty-uri, goluri si eliminari.
Meciul de Villa Park a inceput cum nu se putea mai bine pentru gazde. Gabriel Agbonlahor a deschis scorul dupa o centrare venita de la Ashley Young si o lovitura de cap care l-a lasat fara replica pe Edwin van der Sar.

Campioana Angliei nu s-a precipitat, iar in minutul 36 Wayne Rooney a egalat, pentru ca tot el sa faca 2-1 in minutul 44, dupa o actiune creata de Carlos Tevez.

Scorul la pauza a fost 3-1, pentru ca in prelungirile primei parti am asistat la o faza comica. In urma unei balbaieli in careu, Rio Ferdinand a incercat sa introduca mingea in poarta, aceasta a ajuns la Gardner, care dupa ce a trimis in bara si-a bagat balonul in poarta.

In partea secunda nervii jucatorilor si-au spus cuvantul. Nigeo Reo-Coker a fost eliminat in minutul 60 pentru un atac la Anderson, pentru ca in minutul 66, Aston Villa sa ramana in noua oameni dupa ce Scott Carson l-a faultat pe Carlos Tevez, faza la care arbitrul a acordat si penalty, dar lovitura a fost ratata de Wayne Rooney.

Scorul final a fost stabilit cu un sfert de ora inainte de final de catre legendarul Ryan Giggs, cu un sut deviat care nu i-a dat lui Stuart Taylor nici o sansa. In urma acestui succes, Manchester United ocupa in continuare locul doi, cu 23 de puncte in zece meciuri, cu doua mai putin decat Arsenal, care are un meci mai putin disputat.

Onlinesport


United a facut show pe Villa Park