Fotbal International

Surpriza la Cupa Asiei: Arabia Saudita rateaza iesirea din grupe

Tripla campioana Arabia Saudita nu se va numara printre cele opt sfert finaliste ale editiei din acest an a Cupei Asiei, dupa ce a pierdut al doilea meci consecutiv in Grupa B, scor 0-1 cu Iordania.
Pusi la zid dupa infrangerea suferita in fata Siriei lui Valeriu Tita (1-2), sauditii au incercat sa-si revina din mers prin indepartarea selectionerului Jose Peseiro, dar chiar acest soc nu a fost de prea mare ajutor.

Cu secundul Nasser Al Johar numit interimar in absenta lusitanului, Arabia Saudita a dominat inceputul meciului, dar cei care au dat lovitura au fost iordanienii cu trei minute inaintea finalului.

Unicul gol al meciului de la Al Rayyan a fost reusit de fundasul Baha Abdelraham, care l-a pacalit pe portarul saudit Waleed Abdullah cu o centrare inselatoare de pe partea stanga.

Sauditii s-au aruncat cu toate fortele in atac, presand poarta Shafi pana la final, dar Iordania a rezistat exemplar reusind o victorie care apropie formatia din Orientul Mijlociu de o calificare nesperata in sferturi.

Japonia si Siria se intalnesc, joi seara, in al doilea meci al Grupei B, o eventuala victorie a formatiei lui Tita fiind sinonima cu obtinerea biletelor pentru faza eliminatorie a competitiei.

Onlinesport


Surpriza la Cupa Asiei: Arabia Saudita rateaza iesirea din grupe