Fotbal International

Cel mai betiv jucator din Bulgaria a comis-o din nou

Francezul Garra Dembele este considerat cel mai valoros jucator din campionatul Bulgariei, dar, totodata, este si un mare fan al bauturilor alcoolice, fiind surprins seara de seara iesind beat mort din cluburile din Sofia. Ultima isprava a varfului de la Levski s-a produs intr-un bar de striptease.
Proaspat intrat in vacanta, Dembele profita din plin. In urma cu cateva zile, francezul a mers intr-un bar de striptease din Sofia si s-a luat la harta cu bodyguarzii.

"Taranilor, sunt Dembele, hai sa ne batem! De ce va este frica de mine?", le-a spus varful lui Levski.

Agentii de paza l-au aruncat in strada pe Dembele, care, dezbracat pe jumatate, a apelat la un prieten pentru a ajunge la resedinta sa.

Aceasta ultima escapada l-a scos din sarite pe patronul lui Levski, Todor Batkov, care a anuntat ca Dembele va fi pazit de acum inainte in permanenta de doi bodyguarzi.

Pe langa incidentul de la striptease, Dembele s-a mai aflat in ultima luna in mijlocuri altor scandaluri. El a condus beat fara permis, a avut mai multe conflicte in cluburi, dar sefii lui Levski l-au iertat de fiecare data.

Dembele a marcat 26 de goluri in tot atatea meciuri in acest sezon si a atras atentia mai multor echipe importante din Italia si Germania, care se tem insa sa il transfere tocmai din cauza problemelor din viata extrasportive.

Onlinesport


Cel mai betiv jucator din Bulgaria a comis-o din nou