Fotbal International

Hagi a debutat cu o remiza la Galatasaray

Gica Hagi a debutat, duminica seara, pe banca lui Galatasaray Istanbul, in marele derby al Turciei disputat pe terenul lui Fenerbahce. Cele doua echipe au terminat la egalitate, scor 0-0, intr-un meci in care Galatasaray a dominat prima parte, iar Fenerbahce pe a doua.
Gica Hagi a avut la dispozitie doar doua zile pentru a pregati meciul cu Fenerbahce, dar acest lucru nu l-a impiedicat sa isi monteze jucatorii la maxim.

Cu a doua sansa, conform calculelor de pe hartie, jucatorii lui Galatasaray au inceput excelent, fiind asezati perfect pe teren de Hagi.

Columbianul Pino a aut prima sansa de gol a meciului, insa sutul sau din minutul 5 a fost scos de pe linia portii de fundasii lui Fenerbahce.

Pino a continuat sa fie cel mai periculos om din ofensiva lui Galatasaray, fortandu-l pe Volkan sa scoata de langa bara un sut pe care scria gol in minutul 13.

Neill a avut si el o sansa buna de a marca in prima repriza, printr-un sut bomba in minutul 23, insa Volkan si-a demonstrat clasa si a scos in corner.

De partea cealalta, Fenerbahce a avut o prima repriza slaba, fara nici o ocazie la poarta lui Aykut.

In partea a doua, Fenerbahce a stat mult mai sus pe teren si a reusit sa ajunga mai repede la poarta aparata de Aykut.

Alex a ratat o sansa importanta chiar in startul partii secunde, cu o lovitura de cap, iar Niang l-a copiat cateva minute mai tarziu.

Au urmat momente bune de dominatie din partea lui Fenerbahce, neconcretizate si pe tabela de marcaj insa. Pino a avut o sansa buna de a marca in prelungiri, dar Volkan a scos in corner.

Dupa acest rezultat, Galatasaray ramane pe locul 9 in Super-Lig, cu 13 puncte, zece mai putin decat liderul Bursaspor.

Onlinesport


Hagi a debutat cu o remiza la Galatasaray