Fotbal International

Partizan a rapus Steaua Rosie in derby-ul Serbiei

Ajuns la al 139-lea episod, eternul derby al fotbalului din Serbia a fost transat de Partizan Belgrad, echipa care s-a impus cu 1-0 pe terenul marilor rivali de la Steaua Rosie Belgrad.
Unicul gol al meciului de pe stadionul Maracand a fost marcat in minutul 6 de atacantul brazilian Moreira, care a finalizat cu un sut din fata portii, profitand de o enorma gafa a capitanului gazdelor Djorgjevic.

In pofida unei presiuni constante a gazdelor, Partizan a ratat cele mai mari ocazii si in partea secunda, fostul rapidist Pierre Boya fiind campionul ratarilor.

Intrat in locul lui Cleo in minutul 62, puternicul atacand de culoare a irosit o imensa sansa de gol in minutul 65, cand a sutat violent in transversala dupa o cursa personala impresionanta pe stanga.

Acelasi jucator a mai trecut pe langa gol unsprezece minute mai tarziu, cand de asemenea a ratat o sansa clara de a duce scorul la 2-0.

Steaua Rosie ramane astfel fara victorie in derby-ul cu Partizan in ultimii trei ani.

La meciul de pe Maracana au asistat doar 25.000 de spectatori, organizatorii punand in vanzare un numar limitat de bilete pentru a intampina orice fel de incidente, tinand cont de tensiunea afisata de suporteri in ultima perioada.

Steaua Rosie: Stamenkovic, Ninkov, Ada, Djordjevic, Tosic, Isah, Milovanovic, Vesovic (46 Vesovic), Koroman (79 Jevtic), Kadu, Kaluderovic. Antrenor: Alex Kristic.

Partizan: Stojkovic, Miljkovic, Jovanovic, Krstajic, Lazevski, Smiljanic, Petrovic (75 Kamara), Ilic, Tomic (65 Babovic), Moreira, Kleo (62 Boya). Antrenor: Aleksandar Stanojevic.

Onlinesport


Partizan a rapus Steaua Rosie in derby-ul Serbiei