Fotbal International

bwin este noul sponsor al Cupei Ligii din Portugalia: Taca da Liga se va numi 'Cupa bwin' pe parcursul urmatoarelor trei sezoane

În cadrul unei conferințe de presa organizate la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal din Porto, bwin, liderul internațional în materie de gaming online, a anunțat un nou acord de sponsorizare în Portugalia. Pe parcursul urmatoarelor trei sezoane, bwin va fi numele sponsorului Cupei Ligii Portugheze, viitoarea “Cupa bwin”.
Manfred Bodner, bwin Co-CEO: “Suntem mândri ca am facut înca un pas în procesul de consolidare a relației cu Liga Profesionista de Fotbal din Portugalia. Colaborarea dintre sportul profesionist și lideri în industria de gaming online precum bwin va asigura integritatea sportului și ‘entertainment-ul’, atât pentru consumatori, cât și pentru sportivi.”

Recentul acord de sponsorizare a fost încheiat pentru trei sezoane, 2010/2011, 2011/2012, și 2012/2013. Drepturile rezervate bwin includ expunerea logo-ului pe tricourile tuturor echipelor participante în Cupa Ligii Portugheze, sub denumirea de “sponsor principal”, precum și prezența brand-ului pe toate stadioanele. Mai mult, acordul include si colaborari în mass-media, integrarea bwin pe site-ul Taça da Liga, și lansarea site-ului www.bwincup.com. Toate meciurile difuzate de catre televiziuni vor fi difuzate și pe www.bwin.com pentru o audiența internaționala, nu doar din Portugalia.

Cupa Ligii este organizata de Liga Profesionista de Fotbal din Portugalia, prima ediție având loc în sezonul competițional 2007/08. Toate echipele din primele doua divizii (Primeira Liga și Liga de Honra) fiecare eșalon având 16 reprezentante, vor participa în aceasta competiție.
bwin a colaborat timp de mulți ani cu Liga Portuguesa de Futebol Profissional. Din 2005 pâna în 2008, a fost sponsor al ligii 1 și a pastrat titlul de Partener Oficial pâna în prezent.

În cadrul activitaților de sponsorizare, bwin a acordat întotdeauna o atenție sporita sporturilor preferate ale publicului, precum fotbalul, sporturile cu motor sau baschetul și nu doar la nivel internațional, ci și național. Lista partenerilor este deja foarte lunga: bwin este sponsor principal al Real Madrid, partener global al FIBA și sponsor al Campionatelor Europene și Mondiale, sponsor al ligii secunde de fotbal din Italia, partener MotoGP din 2004 și, cel mai recent, partener oficial al clubului Steaua București.
 
Despre bwin
Grupul bwin are peste 20 de milioane de clienți înregistrați în peste 25 de piețe și opereaza o serie de platforme de pariuri sportive, poker, cazino, jocuri de noroc și de aptitudini, precum și transmisiuni audio și video ale celor mai importante evenimente sportive, precum Bundesliga. Compania mama bwin Interactive Entertainment AG ("bwin") este listata la bursa din Viena și furnizeaza firmelor sale subsidiare și companiilor asociate servicii diverse precum software development, marketing, comunicare, resurse umane și servicii financiare. Operațiunile Grupului bwin sunt conduse prn intermediul subsidiarelor și companiilor asociate pe baza de licențe. (e.g. Germania, Italy și Gibraltar). Informații suplimentare referitoare la companie sunt disponibile pe site-ul de relatii cu investitorii (Investor Relations) www.bwin.org.


bwin este noul sponsor al Cupei Ligii din Portugalia: Taca da Liga se va numi 'Cupa bwin' pe parcursul urmatoarelor trei sezoane