Fotbal International

Hagi ar putea reveni ca antrenor la Galatasaray

Presedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, l-a contactat pe Gheorghe Hagi în vederea preluarii postului de antrenor principal, în locul olandezului Frank Rijkaard, în cazul în care echipa din Istanbul va fi învinsa în etapa a treia a campionatului Turciei, informeaza cotidianul Fotomac.

"Biletul lui Hagi este pregatit", noteaza jurnalul turc, care mentioneaza ca Polat a facut o sedinta cu ceilalti oficiali ai clubului Galatasaray, dupa meciul de joi cu Karpatâi Lvov, scor 1-1, din play-off-ul Ligii Europa. "Se pare ca Polat l-a sunat la o ora târzie pe fostul jucator/antrenor al echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi. Polat i-a spus legendarului fotbalist: «Sa fii gata»", scrie Fotomac.

Galatasaray va întâlni, duminica, în deplasare, formatia Eskisehirspor, în etapa a treia a campionatului Turciei. În primele doua etape, formatia din Istanbul a înregistrat doua înfrângeri, iar joi Galatasaray a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, dupa dubla mansa cu Karpatâi Lvov (2-2 în tur si 1-1 în retur).

Gheorghe Hagi a evoluat la Galatasaray în perioada 1996-2001, iar în sezonul 2004/2005 a antrenat echipa turca.

Mediafax



Hagi ar putea reveni ca antrenor la Galatasaray