Fotbal International

Sex, sange si fotbal intr-un caz care emotioneaza Brazilia

Un caz macabru implicând un star al fotbalului, suspectat ca ar fi fost instigatorul rapirii unei foste iubite, emotioneaza si pasioneaza Brazilia, la fel ca o telenovela, scrie AFP, referindu-se la afacerea în care este implicat portarul formatiei Flamengo, Bruno Fernandes das Dores de Souza.

Acest caz a scos Cupa Mondiala de pe prima pagina a ziarelor dupa eliminarea Braziliei si finalul aventurii Uruguayului, ultima echipa sud-americana ajunsa pâna în semifinale.

Personajul principal: Bruno Souza, portar si capitan al echipei Flamengo, campion en-titre cu cea mai populara echipa din Brazilia. Un sportiv de 25 de ani, casatorit si colectionar de femei. El este acuzat ca ar fi instigatorul unei crime.

"Un idol precum Bruno, de la o mare echipa, este un monstru pentru ce i-a facut acestei fete. Crima a fost planuita si executata cu sânge rece. Putem spune ca Eliza este moarta", a declarat, joi, unul din responsabilii anchetei, comisarul Edson Moreira.

Detaliu macabru, conform politiei, trupul Elizei a fost transat si parti din corpul ei au fost date la câini.

Un prieten fidel al lui Bruno, Luiz Henrique Ferreira Romao, alias Macarrao, este acuzat de rapire. Cei doi s-au predat politiei, miercuri seara, în prezenta a zeci de jurnalisti si în confuzie, sub strigatele "asasini".

Victima este Eliza Samudio, o frumoasa bruneta de 25 de ani, prezentata de jurnalul O Globo drept "studenta, manechin si actrita de filme porno". Ea era mama unui bebelus de patru luni si încerca sa-l faca pe Bruno sa recunoasca baietelul si sa obtina o pensie.

În 2009, la un gratar la Adriano, pe atunci vedeta la Flamengo, Eliza îl cunoaste pe Bruno. Însa în octombrie 2009, înscarcinata în cinci luni, ea depune o plângere împotriva jucatorului, afirmând ca acesta a sechestrat-o, batut-o si obligat-o sa ia medicamente pentru avort.

La începutul lunii iunie, Eliza este dusa la proprietatea lui Bruno, în apropiere de Belo Horizonte, la Minas Gerais, pentru, crede ea, a încheia un acord cu jucatorul. Îi da vesti unei prietene pentru ultima oara la 7 iunie.

Comisarul Moreira a afirmat, în baza marturiilor, ca Bruno a ramas tot timpul cu Eliza, pâna la moartea ei: "Era cu ea. Asta este concluzia la care am ajuns".

Martorul-cheie este un var al lui Bruno, în vârsta de 17 ani. Minorul a declarat politiei ca a participat la rapirea Elizei si a aratat si casa unde ea ar fi fost ucisa. El a mai spus ca l-a auzit pe Bruno cerând "rezolvarea problemei Eliza".

Anchetatorii sustin ca Eliza a fost strangulata de un fost politist, Marcos Aparecido dos Santos, care apoi a ascuns-o.

Bruno sustine ca are constiinta împacata. "În viitor voi râde de toate astea", a declarat el recent. Astazi, el afiseaza aceeasi detasare. Canalul Globo news a aratat o scurta înregistrate cu el la comisariat: "Nu mai am sperante sa particip cu Brazilia la Cupa Mondiala din 2014", a spus el.

Presa braziliana încearca sa înteleaga motivul pentru care atât de multi fotbalisti se afla implicati în scandaluri. "Ajunsi rapid la glorie si bogatie, el au impresia ca pot face totul, ca sunt mai presus de lege", a declarat psihanalistul Socrates Nolasco dans Istoe.

Mediafax



Sex, sange si fotbal intr-un caz care emotioneaza Brazilia