Fotbal International

Ronaldo: "Sunt gras, dar nu ma retrag"

Atacantul brazilian al echipei Corinthians, Ronaldo, a recunoscut, luni, într-un interviu acordat postului de televiziune SBT, ca este gras, dar a precizat ca nu se gândeste la retragere.

"Sunt gras, dar nu ma retrag. Corpul se «lamenteaza» tot mai mult. Este rau sa fii gras. Nu ma simt deloc bine. Nu am oscilatii de greutate, dar la televizor par mult mai gras. Cine ma întâlneste pe strada îmi spune ca la televizor par mai gras", a declarat Ronaldo.

Fostul international brazilian a recunoscut ca nu merita sa fie convocat la nationala pentru Cupa Mondiala din Africa de Sud. "Sunt aici, sunt fericit si stiu ca nu meritam sa fac parte din lotul pentru Cupa Mondiala. Vreau sa mai joc fotbal si ma voi spune regulilor de la club, dar când ma voi retrage nu vreau sa devin antrenor", a spus Ronaldo.

Fostul atacant al echipeilor FC Barcelona, Real Madrid, Internazionale Milano si AC Milan, a afirmat ca în cazul în care nu ar fi ajuns fotbalist si-ar fi dorit sa urmeze o cariera militara: "Daca nu ajungeam fotbalist m-as fi dedicat studiilor si probabil faceam cariera militara. De mic mi-a placut sa vad paradele militare si visul meu a fost sa ajung sa port haina militara. Nu vreau sa aud de razboaie, dar îmi doream sa fac parte din armata".

Ronaldo a mai spus ca idolul sau a fost Zico, iar pentru viitor îsi doreste sa fie fericit si sa fie un tata bun.

Mediafax



Ronaldo: "Sunt gras, dar nu ma retrag"