Fotbal International

Olaroiu: "Echipa mea a fost entuziasmanta in repriza a doua"

Antrenorul român Cosmin Olaroiu a declarat, dupa victoria echipei sale, Al Sadd Doha (Qatar), scor 4-1, cu Mes Kerman (Iran), în LC Asiei, ca jucatorii sai au avut o evolutie entuziasmanta în repriza secunda a meciului când au izbutit sa întoarca rezultatul de 0-1, informeaza the-afc.com

"Am avut unele probleme de concentrare, am suferit în prima repriza. Nu am avut încredere în jocul nostru sau destula personalitate. Le-am spus la pauza sa nu fie apasati de presiunea. Imediat, în a doua repriza, au început sa joace foarte bine. Am marcat patru goluri în câteva minute. Cu putine zile în urma primisem trei goluri în câteva minute la jocul din campionat cu Al Gharafa. Dupa primul gol marcat ne-am recapatat încrederea. Le-am spus jucatorilor mei la pauza ca daca vor marca repede, jocul va începe sa functioneze. Puteai vedea entuziasmul lor dupa primul gol. Asa as putea descrie repriza secunda reusita de noi - am fost entuziasmanti", a precizat Olaroiu, în conferinta de presa de la finalul meciului.

Echipa Al Sadd Doha (Qatar), antrenata de Cosmin Olaroiu, a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (0-1), formatia Mes Kerman (Iran), în etapa a treia a grupei D din Liga Campionilor Asiei.

Oaspeti au deschis scorul prin Luciano '21, iar gazdele au revenit în avantaj prim patru goluri marcate în 13 minute de Da Silva '46 '50, Jorge '51 si Albloushi '59.

Mediafax



Olaroiu: "Echipa mea a fost entuziasmanta in repriza a doua"