Fotbal International

Raymond Domenech: "Am facut greseli, iar spaniolii au profitat"

Selectionerul Frantei, Raymond Domenech, a declarat, miercuri, dupa infrangerea suferita pe teren propriu, la Saint-Denis, in fata Spaniei, scor 0-2, ca elevii sai nu au jucat foarte bine, comitand greseli de care adversarii au profitat imediat, informeaza AFP.

"Spania a confirmat ca este una dintre marile favorite la câstigarea Cupei Mondiale. Am vazut ca pentru a bate Spania trebuie sa te afli în zi buna, sa joci exceptional, ceea ce nu a fost cazul nostru. Am fost învinsi pe doua erori, doua momente de plasament gresit. Am pierdut mingi la jumatatea terenului, iar atunci spaniolii au profitat. Acesta este punctul lor forte. Noi am jucat gresit în actiunile ofensive. Mai avem trei luni sa ne pregatim pentru Cupa Mondiala", a spus Domenech.

Reprezentativa Frantei, adversara României în grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012, a fost învinsa, miercuri, pe teren propriu, scor 0-2, de selectionata Spaniei, într-un meci amical.

Selectionerul Frantei, Raymond Domenech, a trimis pe teren urmatorii jucatori: Lloris - Sagna, Ciani, Escude, Evra - L. Diarra, Toulalan - Ribery (Malouda '74), Gourcuff, Henry (Govou '64) - Anelka (Cisse '77).

Echipa nationala a României face parte din grupa D de calificare la Campionatul European din 2012, alaturi de selectionatele Frantei, Bosniei-Hertegovina, Belarusului, Albaniei si Luxemburgului.

La Cupa Mondial din acest an, Franta va juca în grupa A, împreuna cu Africa de Sud, Mexic si Uruguay.

Mediafax



Raymond Domenech: "Am facut greseli, iar spaniolii au profitat"