Echipa Nationala

FRF bate in retragere in cazul Nesu

Federatia Romana de Fotbal a anuntat ca va sprijini financiar Fundatia lui Mihaita Nesu. In prima faza, FRF a dorit sa doneze bani doar daca se vindeau toate biletele, dar cei de la Casa Fotbalului si-au dat seama de penibiltiatea situatiei si au revenit.
Forul condus de Mircea Sandu a anuntat luni ca va dona incasarile de pe ultimele 3000 de bilete de la meciul Romania - Uruguay, intr-un comunicat de presa vag.

Gestul admirabil ascundea insa o bataie de joc la adresa fostului fotbalist, anuntul donatiei fiind doar unul de fatada.

FRF dorea sa doneze banii catre Nesu doar in cazul in care se vor vinde toate biletele, iar incasarile de pe ultimele 3.000 vor ajunge la fundatia acestuia.

Practic, in aceasta situatie, daca s-ar fi vandut doar 43 de mii, Nesu nu vedea nici un ban. Ulterior, FRF a renuntat la aceasta intentie si a anuntat ca Nesu va primi banii incasati din vanzarea a 3.000 de bilete indiferent de situatie.

Sansele ca toate biletele sa se vanda erau practic nule, deoarece pana in acest moment s-au vandut doar 532. Meciul este programat pe 29 februarie, pe National Arena.

In schimb, olandezii sunt mult mai darnici fata de Mihai Nesu. Fostul fotbalist si-a lansat oficial fundatia luni seara, iar donatiile au insumat suma de 70 de mii de euro.

Onlinesport


FRF bate in retragere in cazul Nesu