Echipa Nationala

Mafia bulgara a incercat un blat la Romania - Uruguay

Mafia pariurilor a incercat un blat la meciul amical dintre Romania si Uruguay. Mircea Sandu a fost sunat de persoane din Bulgaria care i-au oferit 20 de mii de euro pentru a le face pe plac.
Mafiotii bulgari au vrut sa-si puna un arbitru de-al lor la meciul dintre Romania si Uruguay pentru a se asigura ca totul va iesi conform planului.

Sub pretextul ca acel arbitru are nevoie de inca un meci pentru a fi promovat, reprezentantii mafiei i-au oferit lui Sandu 20 de mii de euro.

"Mircea Sandu a spus ca ungurul Victor Kassai a fost delegat sa arbitreze meciul România - Uruguay. Presedintele FRF ne-a povestit ca, atunci când se afla în Antalya, a fost sunat de niste bulgari care i-au propus ca aceasta partida sa fie condusa de un arbitru de-al lor, care mai are nevoie de un singur meci pentru a promova în «Elite Class». Pentru asta, vecinii au oferit suma de 20.000 de euro. Mircea Sandu ne-a spus ca a facut o adresa la FIFA în care a relatat totul si a întrebat daca e cazul sa se schimbe arbitrul. Din câte stiu eu, însa, nu s-a schimbat, tot Victor Kassai va arbitra meciul România - Uruguay", a povestit un reprezentant al unui club de Liga 2 pentru EVZ.

Mircea Sandu a confirmat in Adunarea Generala ca a fost contactat pentru a i se propune un blat.

"Ne-a spus cam asa: «Eram în Antalya, cu echipa nationala, când ne-a sunat o persoana si ne-a spus daca vrem sa-l punem pe X arbitru la partida România - Uruguay. Va dati seama pâna unde au ajuns acesti nesimtiti de samsari, sa propuna o chestie de genul asta»?", a povestit Mugur Porumbacu, directorul de la CS Otopeni, la Radio Sport Total FM.

Partida dintre Romania si Uruguay va avea loc pe 29 februarie pe National Arena.

Onlinesport


Mafia bulgara a incercat un blat la Romania - Uruguay