Echipa Nationala

Alexe: "Mutu este liderul echipei nationale, e normal sa fie capitan

Atacantul Marius Alexe a declarat, vineri, într-o conferinta de presa, ca Adrian Mutu este liderul actualei echipe nationale si este normal ca el sa poarte banderola de capitan al primei reprezentative dupa retragerea fundasului Cristian Chivu.
"Mutu este un jucator valoros, e liderul acestei echipe si e normal sa fie capitanul echipei natioale. Vorbeste cu noi, ne da sfaturi, mai ales noua, celor mai tineri. Nu este dur în vestiar, nici înainte nu era", a spus atacantul formatiei Dinamo.

Pe Marius Alexe nu îl mai intereseaza vacanta, fiind extrem de bucuros ca i s-a îndeplinit visul din copilarie, sa faca parte din lotul primei reprezentative a României.

"Sunt foarte bucuros ca am venit la nationala. Mi-am dorit asta de când m-am apucat de fotbal. Nici nu ma mai intereseaza vacanta, acum sunt la echipa nationala.Vreau sa câstig acest meci cu Bosnia-Hertegovina, pentru ca o victorie ne-ar da sanse mari de calificare la turneul final. Este un meci vital, un meci care pentru mine este mai important decât finala de Cupa cu Steaua", a precizat el.

Atacantul a afirmat ca nu exista probleme între jucatorii dinamovisti si stelisti convocati la echipa nationala. "Suntem prieteni, am pierdut, asta e viata. Ei au câstigat, au fost mai buni, noua nu ne ramâne decât sa mergem mai departe. Asa este în viata. Dupa înfrângerea din finala m-am odihnit cum am putut, dar sunt gata sa dau totul din mine aici, la nationala", a adaugat Alexe.

Echipa nationala a României întâlneste la 3 iunie, de la ora 21.00, pe Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, selectionata Bosniei-Hertegovina în preliminariile Campionatului European din 2012.

Mediafax



Alexe: "Mutu este liderul echipei nationale, e normal sa fie capitan