Echipa Nationala

Lucescu ii infiereaza pe Sandu si Borcea

Selectionerul Razvan Lucescu a vorbit miercuri dimineata despre posibilitatea plecarii de la echipa nationala si s-a aratat dezamagit de declaratiile lui Mircea Sandu. Lucescu s-a luat rau si de Cristi Borcea, dezvaluind ca acesta i-a trimis un SMS sinistru.
"Nu-mi dau demisia, pentru ca as fi un las daca as face-o. Obiectivul meu e sa calific nationala la Campionatul European din 2012 si, atata timp cat avem sanse, eu sunt obligat sa continui la nationala. Nu mi s-a impus sa castig toate meciurile. Daca Mircea Sandu considera ca trebuie sa fiu dat afara, eu n-am nimic sa-i reprosez. Ne strangem mana si ramanem prieteni", a spus Lucescu la gsptv.

De asemenea, Lucescu i-a reprosat lui Mircea Sandu transparenta totala pe care a aratat-o la ultima conferinta de presa.

"Am facut un raport care a ajuns in totalitate la presa. Nu mi se pare normal. I-am dat raportul acela presedintelui meu (n.r. Mircea Sandu) si cred ca trebuia sa ramana doar la el", a adaugat Lucescu.

Mult mai vehement a fost selectionerul cand a venit vorba despre presedintele dinamovist Cristi Borcea, dezvaluind ca acesta l-a terorizat cu sms-uri sinistre.

"Daca va arat de mesaj am primit de la individul asta v-ati da seama ce fel de persoana e. Dar n-o sa vi-l arat, pentru ca nu vreau sa vorbesc despre el, ci despre fotbal", a mentionat Lucescu.

Onlinesport


Lucescu ii infiereaza pe Sandu si Borcea