Echipa Nationala

Bosnia - Romania: Sanse mici pentru Chivu

Lovitura grea pentru echipa nationala! Sansele de refacere ale lui Cristi Chivu pana la ora meciului cu Bosnia sunt infime, astfel ca in centrul defensivei Razvan Lucescu ii va trimite pe Goian si Tamas.
Capitanul a suferit o miozita cu acumulare de lichid si nu s-a putut antrena la capacitate maxima pe toata durata acestei saptamani. Staff-ul medical al echipei nationale spera ca il va putea reface pe Chivu pana la ora meciului, dar acest lucru este foarte putin probabil.

Daca ar juca impotriva Bosniei, Chivu ar risca o accidentare grava, iar jucatorul lui Inter nu vrea sa-si asume acest risc. El nu se va antrena nici vineri, iar o decizie va fi luata in ziua meciului. Pompiliu Popescu l-a informat pe selectioner ca sansele ca Chivu sa isi revina miraculos sunt minime.

"Decat sa-l bag si sa-mi faca o ruptura musculara in minutul 10, mai bine nu risc", le-a transmis Lucescu persoanelor din staff.

Fara Chivu, Razvan Lucescu ii va trimite in centrul defensivei pe Dorin Goian si Gabi Tamas.

In aceste conditii, echipa noastra nationala va arata astfel: Pantilimon - Sapunaru, Goian, Tamas, Rat - Torje, Florescu, Alexa, Deac - Mutu, Marica.

Partida dintre Bosnia si Romania se va disputa sambata, de la ora 20:15, in direct pe Onlinesport.ro.

Onlinesport


Bosnia - Romania: Sanse mici pentru Chivu