Echipa Nationala

Piti vrea sa revina la nationala

Dupa doua incercari esuate la Steaua si Universitatea Craiova, Victor Piturca a anuntat ca ia in calcul o revenire la echipa nationala, unde are in palmares doua calificari la turneele finale.
Victor Piturca la echipa nationala poate fi mutarea primaverii. Piti a anuntat ca nu ar fi deranjat sa revina din nou la nationala si este convins ca Mircea Sandu ii va propune acest lucru.

"Cand isi va da seama ca a gresit ca nu mi-a oferit contractul pe care il doream, Traian (n.n. Mircea Sandu) ma va contacta si imi va propune sa vin din nou", a spus Piturca.

Managerul suspendat al gruparii din Banie se gandeste deja la viitor si il include pe Adrian Mutu in planurile sale. "Este prea valoros pentru a nu fi la echipa nationala. Cat timp am fost selectioner, nu am avut nici o problema cu el. Am stiut sa vorbesc cu el si pe partea fotbalistica, dar si pe cea smechereasca", a explicat Piturca.

Razvan pleaca daca pierdem cu Bosnia


Revenirea lui Victor Piturca la echipa natioanla s-ar putea produce in luna martie, dupa meciul cu Bosnia. Razvan Lucescu a anuntat ca isi va da demisia in cazul in care vom pierde in Bosnia, iar Piturca pare a fi singurul favorit.

Onlinesport


Piti vrea sa revina la nationala