Echipa Nationala

Mircea Sandu: "Lui Lucescu ii trebuia mai mult curaj"

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, sustine ca Razvan Lucescu trebuia sa inceapa intinerirea echipei nationale cu mult timp in urma.
"E un început si chiar ma gandeam dimineata la rezultatele deosebite pe care le-a avut în timp echipa nationala. În primul rand s-a întamplat ce asteptam de foarte mult timp, acela de a face un lot competitiv, care sa ne aduca bucuria acelor deziderate de a merge regulat la competitiile europene sau mondiale. Avem o echipa tanara si au aratat ca sunt jucatori peste cei italieni, dar sa vedem ce se va întampla peste 5 ani cand aceasi jucatori vom juca iar cu cei italieni.

Este un început promitator, puteam castiga. Marica a fost omul meciului, a fost mult mai detereminat. Este un jucator exponential care îi poate ajuta pe cei tineri, care vin la lot! Restul echipei a luptat, a muncit si de asta avem nevoie pentru a avea rezultate. Lui Razvan îi trebuia mai mult curaj, si iata ca aseara a demonstrat ca poate!", a spus Mircea Sandu la Dolce Sport.

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a terminat la egalitate, scor 1-1, intr-un meci amical disputat miercuri seara la Klagenfurt (Austria) impotriva Italiei.

Scorul a fost deschis de Ciprian Marica in prima repriza, insa varful lui Stuttgart a bagat mingea si in propria plasa in actul secund.

Urmatorul meci al echipei nationale va avea loc pe 26 martie 2011, in deplasare cu Bosnia si Hertegovina.

Onlinesport


Mircea Sandu: "Lui Lucescu ii trebuia mai mult curaj"