Echipa Nationala

Fanii romani catre Balotelli: "Buu, buu!"

Cotidianul Gazzetta dello Sport a criticat, miercuri, evolutia lui Mario Balotelli în amicalul cu România, scor 1-1, spunând despre acesta ca nu a reactionat nici la jocul Italiei si nici la sloganurile rasiste din partea unor suporteri români sau la provocarile din partea unor ultras italieni.

"O prestatie fara glorie a echipei Italiei, la fel de incolora ca evolutia lui Balotelli, refractar la jocul Squadrei Azzura si indolent cât cuprinde. Nici macar nu a reactionat la sloganurile câtorva suporteri italieni veniti sa provoace. Ce putem retine din meciul disputat la Klagenfurt sunt noutatile lui Prandelli, banderola de capitan atribuita lui Rossi si tricoul cu numarul 10 îmbracat de Mario Balotelli. Patru debutanti, un mijloc si un atac revolutionate. Si el, SuperMario, cu reflectoarele asupra sa. Afectat, ca toti ceilalti, de strigatele "buu, buu" ale suporterilor români, dar si de sloganurile provocatoare ale unui grup restrâns de fani italieni, care au strigat: «Nu exista negri italieni»", scrie Gazzetta dello Sport.

Referitor la aceste sloganuri, Balotelli a precizat, dupa meci, ca nu ar mai putea merge înainte daca ar asculta de fiecare data ce i se striga la meciurile pe care le disputa.

"Prandelli spune ca toti ar trebui sa ma îmbratiseze? Daca s-ar întâmpla asta, ar fi frumos, însa nu ar fi corect sa se opreasca meciul pentru putinii suporteri care vin la meciuri pentru a se comporta astfel. Aceste persoane trebuie sa se schimbe, dar nu pot face eu asta. Sunt fericit ca sunt la echipa nationala. Nu-i cunosc pe acesti oameni, însa le spun lor ca acolo unde traiesc eu, la Brescia, Italia multietnica exista deja. Si se poate înca mai bine...", a spus Mario Balotelli, potrivit site-ului datasport.it.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul amical sustinut, miercuri seara, la Klagenfurt (Austria), în compania selectionatei similare a Italiei. Golul echipei României a fost marcat, în minutul 34, de Marica, care a înscris si în proprie poarta în minutul 80.



Fanii romani catre Balotelli: "Buu, buu!"