Echipa Nationala

Pustii viitorului: Pe ei se bazeaza Sandoi

Reconfirmat in functia de antrenor al echipei nationale de tineret, Emil Sandoi a facut publica lista celor mai importanti jucatori pe care se va baza in campania de calificare la Campionatul European din 2013.
Emil Sandoi sustine ca se va baza din ce in ce mai mult pe jucatorii care evolueaza in strainatate, urmand ca in campania urmatoare sa ii cheme la lot pe Pena, Stoian, Alibec, Grozav sau Cardoso.

Un caz aparte este cel al lui Dumitru Cardoso. Romanul de culoare a jucat deja in nationalele de juniori ale Italiei si este nevoie de aprobarea UEFA pentru a primi drept de joc la nationala Romaniei.

"Am incercat sa il contactez, dar a fost prins cu jocurile din campionat si nu am putut sa dau de el. Ramane sa stabilim daca va dori sa joace pentru nationala Romaniei de tineret sau sa joace pentru Italia. Important pentru el este sa confirme la Napoli. In ultimul timp a inceput sa acumuleze minute, ceea ce este un lucru bun. Este un jucator de perspectiva, avem nevoie de el", a spus Sandoi la sportro.

Lista lui Sandoi:


Alexandru Pena - Portar (AS Roma)

Cornel Rapa - Fundas dreapta (Otelul Galati)

Ionut Neagu - Mijlocas (Otelul Galati)

Marius Alexe - Mijlocas / Atacant (Dinamo)

Cosmin Matei - Mijlocas (Steaua)

Adrian Stoian - Mijlocas (AS Roma)

Gicu Grozav - Atacant (Standard Liege)

Denis Alibec - Atacant (Inter Milano)

Dumitru Cardoso - Atacant (Napoli)

Onlinesport


Pustii viitorului: Pe ei se bazeaza Sandoi