Echipa Nationala

Mesaj din Bosnia pentru poporul roman: "Va scapam de Lucescu"

Safet Susici, selectionerul echipei nationale a Bosniei, vrea sa dea o mana de ajutor romanilor deranjati de faptul ca echipa nationala a ajuns pe locul 50 in lume de la sosirea lui Razvan Lucescu si promite ca juniorul va fi dat afara dupa meciul direct din luna martie a anului urmator.
"Momentan Bosnia si România au sanse egale de calificare. Belarus a iesit practic din cursa. La locul doi ne vom bate cu voi, asa ca meciul din 26 martie va fi foarte important. Nu-l dati afara pe Lucescu, va scapam noi de el. România are un antrenor foarte bun. De ce sa-l dati afara? Vi-l dau eu! L-am cunoscut la tragerea la sorti si am stat putin de vorba cu el. Pregateste o nationala cu potential, care ne va pune multe probleme.", a spus Susici pentru Ziarul National.

Fostul jucator al celor de la PSG a mai afirmat ca nu se teme de o posibila revenire a lui Adrian Mutu la meciul de anul iitor.

"Nu mi-e frica de Mutu! E un foarte bun jucator care a lipsit echipei voastre. Însa, eu socotesc echipa ca ansamblu. Un singur jucator nu poate duce o nationala în spate", a adaugat el.

Onlinesport


Mesaj din Bosnia pentru poporul roman: "Va scapam de Lucescu"