Echipa Nationala

Nasu' confirma posibila despartire de Lucescu

In doar o saptamana, Razvan Lucescu a trecut de la stadiul de selectioner pana in 2014 la posibil somer daca pierdem in Bosnia. Presedintele FRF, Mircea Sandu, a confirmat nemultumirile pe care le are fata de munca depusa de Razvan Lucescu.
La intoarcerea din Franta, oficialii FRF au anuntat ca ii vor propune lui Razvan Lucescu prelungirea contractului pana in 2014, insa totul s-a schimbat in doar o saptamana.

"Nu stiu daca vom continua cu Razvan. Deocamdata, prelungirea contractului sau e la nivel de propunere", a spus Mircea Sandu la gsptv.

Totul s-a schimbat in ultimele zile, cand Razvan Lucescu a absentat de la meciul echipei nationale de tineret, iar apoi s-a certat cu liderii Generatiei de Aur.

"Nu-mi place ca sunt anumiti jucatori la echipa nationala care dau un randament foarte slab în primele 30 de minute ale meciurilor, iar Razvan nu intervine. De asemenea, nu mi-a placut ca selectionerul nu a fost la Botosani, atunci când tineretul a disputat returul cu Anglia pentru o calificare importanta la Euro 2011. Eu cred ca Razvan trebuia sa fie în tribune ca sa-i încurajeze pe pustii care vin din urma", a mai spus Sandu.

Dupa toate probabilitatile, Razvan Lucescu va fi demis in cazul in care vom pierde si meciul urmator cu Bosnia si Hertegovina.

Onlinesport


Nasu' confirma posibila despartire de Lucescu