Echipa Nationala

Mircea Sandu: "Asa ii vreau intotdeauna"

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a laudat prestatia baietilor lui Emil Sandoi din meciul cu Anglia, in care am ratat calificarea la turneul final.
"Am dominat jocul, am fost peste Anglia. Pacat ca nu am reusit sa mentinem in tur scorul de 1-1, altul ar fi fost jocul. Jucatorii nationalei au depus un efort considerabil, asa ii vreau intotdeauna. Sunt convins ca la nationala mare vor aparea cativa jucatori care astazi au fost pe teren. Cativa dintre ei au valoare foarte mare, aceasta generatie merita o calificare. Trebuie sa avem o infrastructura! Politicul trebuie sa inteleaga ca altfel nu putem face performanta", a spus Mircea Sandu la TVR.

Echipa nationala de tineret nu a izbutit miracolul scontat in fata Angliei si a ratat o noua calificare la turneul final. Batuti in meciul tur cu 2-1, pustii lui Sandoi aveau nevoie de o victorie cu 1-0, insa nu au reusit sa inscrie. S-a terminat 0-0, dupa un meci in care am ratat patru ocazii imense si in care arbitrul l-a oprit eronat pe Torje din pozitie de singur cu portarul.

Onlinesport


Mircea Sandu: "Asa ii vreau intotdeauna"