Echipa Nationala

Lucescu tine cu dintii de scaun: "Nu plec chiar daca nu ne calificam"

Cu salariul marit si contractul prelungit pana in 2014, Razvan Lucescu s-a razgandit si a anuntat ca nu va demisiona de la echipa nationala in cazul in care vom rata calificarea la Campionatul European, deoarece considera ca nu are nicio vina pentru rezultatele negative din ultimul an.
"Exista motive care ma pot face sa ma razgândesc asupra demisiei! Nu plec chiar daca nu ne calificam. Oferta primita a reprezentat un semn de apreciere. A fost facuta pentru a se sti ca trebuie respectata o linie si este o dovada de întelegere a muncii pe care o fac", a spus Lucescu pentru EVZ.

Selectionerul sustine ca nu vrea sa demisioneze daca isi va rata obiectivul deoarece nu se considera vinovat pentru rezultatele din ultima perioada.

"Cu ce sunt eu vinovat pentru cele întâmplate pâna acum? Când stii ca muncesti, ce jena sa ai? Împotriva noastra au fost greseli de arbitraj la fiecare meci", a explicat Lucescu.

Referitor la situatia lui Marica, Lucescu a lasat sa se inteleaga ca lucrurile nu sunt in regula, dar a evitat sa vorbeasca pe larg. "Daca ar fi sa vorbesc despre Marica, ar fi o reactie agresiva! Asa ca prefer sa tac!", a mentionat Lucescu.

Onlinesport



Lucescu tine cu dintii de scaun: "Nu plec chiar daca nu ne calificam"