Echipa Nationala

Nicu Gheara face presiuni pentru revenirea lui Mutu

Nasul lui Adrian Mutu, Nicu Gheara, ii transmite selectionerului ca nu are jucatori suficient de valorosi pentru a-si pemite sa renunte la un jucator de valoarea "Briliantului".
"Razvan a asteptat si asteapta ca Mutu sa joace, sa reintre în forma. E o discutie care nu-si avea sensul. Mutu e suspendat, deci e un subiect care nu exista. Nu am mai vorbit cu Mutu în ultimele zile, el are problemele lui, se pregateste sa revina pe teren si sa ajunga din nou în forma ca sa vina la nationala, Razvan n-a declarat niciodata ca nu-l va mai chema.

Razvan nu a avut unde sa-l convoace pe Mutu, pentru ca era suspendat. Dupa meciul cu Serbia, Mutu s-a dus sa-si rezolve problemele cu Chelsea, nu au mai comunicat o perioada, pentru ca amândoi aveau probleme. În momentul în care Razvan considera ca Mutu este în forma, îl va chema la nationala. Razvan este un baiat inteligent, care stie sa-si aduca jucatorii aproape si sa-i aiba la dispozitie pe cei mai în forma.

Nu avem jucatori valoric la un nivel asa de mare încât sa renuntam la jucatori de calitate. Daca Mutu ar fi gresit si am fi avut jucatorii din "Generatia de Aur", atunci era normal sa fie dat afara. Noi, românii, suntem obisnuiti sa cerem demisia dupa primul esec. Eu am încredere în Razvan, este un antrenor serios. Sunt multi guralivi, daca un jucator nu prinde echipa, impresarul sau îi sare în cap selectionerului", a spus Nicu Gheara la sportro.

Adrian Mutu este eligibil de joc pentru meciul amical cu Italia de pe 17 noiembrie, insa Razvan Lucescu nu a luat inca o decizie daca il va convoca sau nu.

Onlinesport


Nicu Gheara face presiuni pentru revenirea lui Mutu