Echipa Nationala

Gica Popescu taie in carne vie: "Sa plece Sandu, Lupescu si Lucescu"

Fostul capitan al echipei nationale, Gica Popescu, a vorbit, luni, despre situatia echipei nationale, cerand masuri radicale in cazul in care vom rata si calificarea la turneul final din 2014. Gica Popescu a avut, totodata, un mesaj extrem de dur pentru Razvan Lucescu.
"Daca nu ne calificam la Mondiale, sa se ia toti de mana cu Razvan si sa plece. Ar fi deja trei campanii la rand ratate. In 14 luni s-a facut foarte putin si suntem gata sa ratam o noua calificare. Daca nu vom ajunge nici in 2014, sa se ia toti de manuta si sa plece. Sa plece Sandu, Lupescu si Lucescu", a spus Gica Popescu la Digi Sport.

Cel poreclit "Baciul" a criticat modul in care Razvan Lucescu a condus nationala in ultimul an si nu ii acorda nici o scuza pentru ratarea unei noi calificari.

"Este o situatie fara precedent. A preluat echipa de 14 luni si nu ne-am calificat. N-ar mai avea nicio scuza daca nu ne-am califica", a mai spus Popescu.

Gica Popescu a continuat discursul dur, transmitandu-i un mesaj extrem de clar lui Razvan Lucescu, pe care l-a acuzat ca se multumeste cu putin.

"Cu Albania trebuie sa ai zece ocazii si sa dai trei goluri. Bai, Razvane, tu nu stii ce inseamna sa joace echipa nationala bine! Probabil pentru ca nu ai facut performanta la nationala te multumesti cu putin. Ce ghinion sa ai la doua ocazii? Bai, Razvane, asta e echipa nationala a Romaniei, noi maturam pe jos cu Albania! Alo, trebuia sa nu-i scoatem din careul lor!", a fost mesajul lui Popescu.

Un alt repros pe care Popescu i l-a adus lui Lucescu a fost relatia cu jucatorii, in fata carora nu a reusit sa se impuna.  "Cand ai intrat in vestiar, jucatorii trebuie sa simta ca a intrat seful. Altfel nu te impui in fata unor jucatori care castiga 2-3 milioane de euro. Omul trebuie sa te stie de frica!", a subliniat el.

De asemenea, Popescu a dezvaluit ca, in cazul in care ar fi fost presedinte al FRF, nu l-ar fi numit pe Razvan Lucescu in functia de selectioner.

"Cand a fost instalat la nationala, Razvan era optiunea numarul trei pentru mine. Prima optiune era Dan Petrescu, iar rezultatele urmatoare mi-au dat dreptate. Consideram ca si Gica Hagi merita o sansa, prin ce a facut el", a punctat Popescu.

Onlinesport


Gica Popescu taie in carne vie: "Sa plece Sandu, Lupescu si Lucescu"