Echipa Nationala

Boloni ravneste la postul lui Lucescu

Cu contractul proaspat prelungit pana in 2014, Razvan Lucescu are motive sa se teama. Ladislau Boloni, ramas liber de contract, isi doreste sa preia echipa nationala si face tot posibilul ca mesajul sau sa ajunga la sefii FRF.
Pus pe liber intr-un timp record de Al-Wehda, Boloni a incercat in zadar sa isi gaseasca o echipa. A existat ceva interes din partea nationalei Angolei si a lui AEK Atena, insa totul s-a oprit la stadiul discutiilor.

Aflat in aceasta ipostaza, Boloni este dispus chiar sa revina la echipa nationala a Romaniei, lucru confirmat in discutiile pe care le-a purtat cu apropiatii sai. Boloni s-a asigurat chiar ca acestia vor aduce in discutie numele sau in fata sefilor FRF, pentru ca mesajul sa ajunga la destinatie.

Oficial, Boloni spune ca si-ar dori sa revina in Romania, dar ca este prematur sa purtam o discutie cat timp Razvan Lucescu este selectioner.

Totusi, Boloni a ramas extrem de dezamagit in momentul in care a aflat ca FRF i-a propus lui Lucescu prelungirea contractului pana in 2014.

"Prelungirea contractului lui Razvan Lucescu ar fi o decizie deosebit de curioasa, in conditiile in care nu va obtine calificarea", a spus Boloni.

Onlinesport


Boloni ravneste la postul lui Lucescu