Echipa Nationala

Planul selectionerului: Cum ne calificam la EURO 2012

Razvan Lucescu nu este ingrijorat de startul slab al echipei nationale din aceste preliminarii si a stabilit planul prin care ne vom califica la Campionatul European din 2012. Puse pe hartie, calculele lui Lucescu arata bine si nu sunt imposibile, insa modul in care a evoluat nationala arata ca nu ne a fi usor. Iata aici planul prin care Razvan Lucescu vrea sa califice echipa nationala la turneul final.
Dupa obtinerea a doar doua puncte din primele trei partide, Lucescu a facut o noapte alba, in incercarea de a se agata de o speranta ca ne putem califica la turneul final.

In cele din urma, Lucescu a gasit formula magica prin care putem merge in Ucraina si Polonia, chiar daca nu am fost in stare sa obtinem vreo victorie pana in acest moment.

Lucescu isi propune sa obtinem sase puncte din "dubla" cu Luxemburg si cate patru puncte cu Belarus, Albania si Bosnia. Ar fi un total de 18 puncte, prin care Lucescu garanteaza ca ocupam locul secund. "Daca vom reusi sa respectam calculele hartiei, vom fi calificati matematic de pe locul secund", a garantat selectionerul.

Cat despre meciul cu Franta, selectionerul nu s-a hotarat inca. "Daca Franta bate Bosnia la Paris, meciul nostru cu ei nu va conta. Dar daca nu va fi asa, va trebui sa obtinem acelasi rezultat ca si Bosnia", a explicat Lucescu.

Romania a obtinut pana in acest moment cate un punct cu Albania si Belarus. In aceste conditii, conform planului facut de selectioner, suntem obligati sa castigam in Albania si cu Belarus acasa. Cu Bosnia, Lucescu vrea un egal in deplasare si o victorie acasa.

Cum caracterizeaza Lucescu adversarele noastre:


Franta - "Echipa cu o forta incredibila, favorita grupei, desprinsa deja pe primul loc."

Bosnia - "Au individualitati excelente in ofensiva, insa nu au un grup unit si nu formeaza o echipa organizata."

Belarus - "Nu vor putea sa duca ritmul preliminariilor. Au doi mijlocasi de banda foarte buni."

Albania - "Nu cred ca se vor bate la calificare. Datorita experientei se inchid bine si sunt capabili de surprize".

Onlinesport


Planul selectionerului: Cum ne calificam la EURO 2012