Echipa Nationala

Victor Becali: "Razvan nu-si mai permite sa nu il cheme pe Mutu"

Victor Becali forteaza mana lui Razvan Lucescu pentru a-l rechema pe Adrian Mutu la echipa nationala, sustinand ca trebuie sa tina cont de toti jucatorii deoarece nu a mostenit postul de la Mircea Lucescu.
"Nu-si mai poate permite sa nu il cheme pe Mutu! Daca batea Albania si Belarus, isi permitea sa fie incapatanat! Un selectioner trebuie sa fie flexibil, nu a mostenit echipa prin familie", a spus Victor Becali la sportro.

De asemenea, Victor Becali a dezaluit si ce echipa ar fi folosit in cazul in care ar fi fost selectioner. "Preocuparea noastra inaintea meciului cu Franta era sa ii prelungim contractul lui Razvan Lucescu! Sa ii prelungeasca pana in 2228, dar nu trebuia sa se discute inaintea meciului. Daca eu eram antrenor, nu jucam cu formatia asta. Jucam cu Radu Stefan si Tamas in linia de fund, Chivu si Radoi la mijloc, Banel Nicolita si Tanase pe benzi. Zicu este ca si baiatul meu, dar nu poate juca in banda stanga. In fata nu discut, orice e posibil, ori Niculae cu Stancu, ori Marica si Stancu. Antrenorii mari sunt cei care inventeaza ceva, nu cei care baga formatia tip", a mai spus Becali.

Agentul FIFA a mentionat ca nu doreste inlocuirea lui Razvan Lucescu, ci doar mai multa atentie privind contractul sau care nu ar trebui prelungit.

Onlinesport


Victor Becali: "Razvan nu-si mai permite sa nu il cheme pe Mutu"