Echipa Nationala

Tricolorii, post cu post

Iata analiza post cu post a jucatorilor echipei nationale din meciul cu Franta, pierdut sambata seara de tricolori la Paris, scor 0-2. Chivu si Pantilimon au fost cei mai buni oameni de pe teren, in timp ce dezamagirile s-au numit Cocis, Daniel Niculae si Razvan Rat.
Costel Pantilimon - Pariul castigator al lui Razvan Lucescu din meciul de la Paris. Portarul Timisoarei a dat siguranta echipei si a avut o serie de interentii fabuloase in partea secunda, cand i-a exasperat pe francezi cu interventiile sale. Nu a avut nici o vina la cele doua goluri primite.

Cristian Sapunaru - Aflat intr-o forma buna la echipa de club, Sapunaru a fost integralist. Dupa un inceput timid, in care a incasat si un cartonas galben, Sapunaru a crescut de la minut la minut. A fost la un pas sa inscrie, insa bara s-a opus.

Gabi Tamas - Experienta din Premier League se resimte in jocul fostului dinamovist care i-a facut fata cu brio lui Karim Benzema. Tamas a jucat dezinvolt, insa a exagerat cu mingile lungi care nu si-au regasit tinta.

Cristi Chivu - Evolutie de exceptie pentru jucatorul lui Inter! Chivu a demonstrat inca o data ca este liderul acestei generatii, desi ar fi meritat o soarta mai buna si colegi mai valorosi. Chivu s-a sacrificat, dar nu a fost suficient.

Razvan Rat - A fost lasat singur de mai multe ori si a avut mari probleme in fata lui Valbuena. Fundasul lui Sahtior a gresit si la primul gol, cand s-a pozitionat gresit.

Razvan Cocis - Destul de sters, Cocis nu s-a remarcat cu nimic in jocul de la Paris. A facut o risipa de efort considerabila, dar nu a furnizat nici o minge utila pentru cei doi oameni din ofensiva

Mirel Radoi - In nota caracteristica, o partida fara sclipiri si cu mult sacrificiu din partea jucatorului lui Al-Hilal, care a fost depasit de situatie de fiecare data cand francezii accelerau ritmul.

George Florescu - Neglijent pe faza defensiva, Florescu a parut in multe momente iesit din joc. Singurul plus este ocazia ratata in startul partii secunde, printr-un sut frumos.

Ianis Zicu - Marea dezamagire din lotul Romaniei. Trimis titular, Zicu a fost debusolat in cele mai multe momente. Nu a reusit sa isi puna driblingurile in valoare si a preferat sa joace de cele mai multe ori la siguranta cu pase catre fundasi. A fost scos la pauza.

Bogdan Stancu - Jucatorul care a iutit putine actiuni ofensive ale Romaniei. Stancu si-a demonstrat doar o parte din clasa pe care o are, deaorece nu a avut suficente baloane din partea colegilor.

Daniel Niculae - Considerat de francezi cel mai periculos jucator, Nico a facut un meci slab si nu a parut compatibil cu Stancu. Multa daruire din partea varfului de la AS Monaco, insa doar atat.

Ciprian Deac - A fost jucatorul care a revitalizat ofensiva Romaniei in partea a doua. A stiut sa tina de minge, s-a aparat bine si a fost periculos si in ofensiva. Un plus pentru echipa nationala.

Ciprian Marica - Trimis in locul lui Daniel Niculae, dupa o saptamana plina de tensiuni, Marica a intrat montat pe teren, s-a zbatut mult, dar fara realizari prea mari, cu exceptia pasei de la bara lui Sapunaru.

Mihai Roman - A jucat prea putin.

Onlinesport


Tricolorii, post cu post