Echipa Nationala

Lucescu il cearta pe Sandu: "Arbitrajul e problema conducatorilor"

Antrenorul echipei nationale, Razvan Lucescu, s-a declarat nemultumit de faptul ca jucatorii sai nu au stiut sa gestioneze finalul meciului cu Franta.
"Problema noastra a fost ca am jucat cu o frica foarte mare si am pierdut usor mingile pe care le castigam cu multa truda. A doua repriza a fost mult mai spectaculoasa, cu ocazii de ambele parti. Franta, normal, a reusit sa-si creeze mai multe ocazii, avand o valoare tehnica incredibila. Totusi, frustrarea mare vine pentru ca am pierdut intr-un moment in care controlam jocul, stateam bine pe teren, iar Franta parea ca se obisnuia cu ideea egalului. Am pierdut mingea in careul lor si nu am fost in stare sa oprim jocul, desi stiam ca ei sunt foarte periculosi in astfel de situatii", a spus Razvan Lucescu.

Selectionerul s-a plans apoi ca primul gol al francezilor a fost inscris din pozitie de ofsaid."Este cu atat mai frustrant cu cat acest gol anuleaza un rezultat care ne-ar fi ajutat enorm. Arbitrajul e problema conducatorilor! E a nu stiu cata oara cand se intampla asa ceva in acest an", a mai spus Lucescu.

Razvan Lucescu a explicat si schimbarea pe care a facut-o la pauza, cand l-a trimis pe Deac in locul lui Zicu. "Zicu este un jucator foarte tehnic, am inceput cu el in ideea de a avea un control mai bun al mingei in anumite momente. A fost dificil de tinut posesia mingei in prima repriza din cauza temerii noastre si a organizarii francezilor, astfel ca am considerat ca e mai bine sa il introduc pe Deac", a precizat Lucescu.

Echipa nationala a Romaniei ramane fara victorie in aceste preliminarii, dupa ce a fost invinsa in deplasarea din Franta, scor 0-2.

Onlinesport


Lucescu il cearta pe Sandu: "Arbitrajul e problema conducatorilor"