Echipa Nationala

Mutu: "Imi doresc mult sa revin in teren"

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, care a devenit coproprietarul unui restaurant din Florenta, a declarat la inaugurarea localului "Nove", ca îsi doreste mult sa revina în teren, dupa o perioada lunga de suspendare.

"Îmi doresc mult sa revin în teren. Acest restaurant ma leaga si mai mult de oras", a spus Mutu, vineri seara.

La eveniment au fost prezenti mai multi fotbalisti de la Fiorentina (Gilardino, Gamberini, Marchionni, Cerci, Pasqual, Santana, D’Agostino), precum si tehnicianul Sinisa Mihajlovici. "Îmi face placere sa-l vad pe Adrian zâmbitor, dar asta nu înseamna ca vom veni în fiecare seara sa mâncam aici", a glumit tehnicianul. "În 20 de zile va reveni dupa suspendare, iar apoi vom vedea când va putea sa joace", a adaugat Mihajlovici.

Potrivit violanews.com, suporterii Fiorentinei considera ca nimic nu este imposibil cu Adrian Mutu pe teren. "Adrian este vital. Cu el în teren, cu determinarea sa, nimic nu este imposibil", a declarat Stefano Sartoni, presedintele asociatiei de suporteri Collettivo Autonomo Viola.

Atacantul Adrian Mutu este suspendat pâna pe data de 29 octombrie, dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina la începutul acestui an. El ar putea reveni pe teren la meciul pe care Fiorentina îl are programat la 31 octombrie, cu Catania.

Video: Mutu,imbratisat pe strada la Florenta



Mediafax



Mutu: "Imi doresc mult sa revin in teren"