Echipa Nationala

Pustii lui Sandoi, gata sa intre in istorie

Echipa nationala de tineret este gata sa faca un pas urias care i-ar propulsa in istorie. De la ora 21:30, pustii lui Sandoi intalnesc Anglia la Norwich, in prima mansa a barajului pentru calificarea la Campionatul European din 2011.
Tineretul are sansa sa ajunga la un turneu final dupa o pauza de 12 ani. Sortii nu au fost blanzi, insa Emil Sandoi si compania promit ca vor da totul pentru un nou meci mare care sa ne pastreze cu sanse pentru returul de la Botosani.

Fara Mihai Costea si Liviu Ganea, ambii accidentati, Sandoi va miza in ofensiva pe Hora si Sburlea, semn ca ne pregatim de un joc de asteptare in care speram sa dam lovitura pe contraatac.

"Intâlnim un adversar valoros, care la ultimele doua turnee de campionat european a ajuns pâna în semifinale si chiar în finala. Dubla noastra cu Rusia a demonstrat ca suntem o echipa valoroasa, care îsi propune performanta. Trebuie sa fim disciplinati, sa nu facem greseli individuale, sa fim pregatiti peste suta la suta, sa tratam meciul ca pe o semifinala sau chiar o finala de campionat european. Daca ne calificam, acesti copii vor avea un cuvânt greu de spus în fotbalul românesc", a spus Emil Sandoi.

Tinand cont de importanta acestui baraj, FRF le-a oferit o prima speciala tinerilor jucatori. 10.000 de euro va incasa fiecare jucator in cazul in care vom ajunge la Campionatul European din 2011.

Formatii probabile:
Anglia: Fielding - Bertrand, Phil Jones, Mancienne, Kyle Walker - Muamba, Wilshere, Albrighton, Rose - Delfouneso, Welbeck.
România: Lung Jr. - Matel, V. Gaman, Papp, Barboianu - Gardos - Torje, I. Neagu, Bicfalvi, Hora - Sburlea.

Onlinesport


Pustii lui Sandoi, gata sa intre in istorie