Echipa Nationala

Nervi la antrenamentul nationalei. Marica: "Imi bag p..."

Tensiune maxima in lotul echipei nationale inaintea meciului cu Franta. Exasperat ca era ignorat de ceilalti colegi in timpul unei miute, Marica a izbucnit si a fost bagat in sedinta de Razan Lucescu. Reactia nervoasa l-ar putea costa pe varful lui Stuttgart postul de titular pentru meciul de la Paris.
Aflat intr-o forma modesta la echipa de club, Marica nu isi revine nici la echipa nationala, unde a avut o reactie nervoasa in timpul unei miute, dupa ce colegii nu ii ofereau pase exacte.

Dezamagit, Marica a oprit miuta, a sutat nervos in minge si a exclamat nervos: "Imi bag p...!". Jocul scoala s-a reluat, dar Marica nu s-a potolit, rastindu-se la Mihai Roman.

Razvan Lucescu a simtit nevoia sa intervina si l-a calmat pe Marica, spunandu-i sa se calmeze, deoarece altfel va fi nevoit sa il trimita la vestiare.

Marica nu a bagat in seama spusele lui Razvan Lucescu, iar in timpul sedintei de miercuri seara a avut un conflict si cu Marius Constantin, care s-a incheiat fara incidente.

Razvan Lucescu este nemultumit de atitudinea lui Marica si ia in calcul varianta titularizarii lui Bogdan Stancu, dupa ce la inceputul saptamanii ideile sale erau total diferite.

Onlinesport


Nervi la antrenamentul nationalei. Marica: "Imi bag p..."