Echipa Nationala

Vezi pe ce prime joaca nationala cu Franta

Jucatorii echipei nationale au o prima speciala la meciul cu Franta de sambata. Totusi, chiar si in cazul unei victorii, tricolorii nu vor primi banii imediat, deoarece suma este conditionata de o calificare la Campionatul European din 2012.
FRF actioneaza logic si a hotarat sa premieze jucatorii doar in cazul in care echipa nationala va ajunge la Campionatul European din 2012. Chiar si asa, tricolorii au fost anuntati inaintea meciului cu Franta ca au o prima speciala.

In cazul unei victorii, fiecare jucator va primi cate 10.000 de euro. Banii vor fi platiti la finalul preliminariilor, in cazul in care ne vom califica la turneul final. In cazul unui egal, tricolorii vor primi cate 5.000 de euro.

Pentru "dubla" cu Albania si Belarus, tricolorii au avut o prima cumulata de 10.000 de euro, insa nu vor primi nici un ban pentru singurul punct obtinut.

Echipa nationala a Romaniei va intalni Franta, sambata de la ora 22:00, intr-un meci contand pentru calificarea la Campionatul European din 2012.

Intr-o alta ordine de idei, fiecare jucator al echipei nationale de tineret va primi cate 10.000 de euro pentru o victorie in Anglia.

Onlinesport


Vezi pe ce prime joaca nationala cu Franta