Echipa Nationala

Radoi: "As fi vrut sa fiu la Al-Hilal, nu la nationala"

Mirel Radoi a afirmat, miercuri, ca si-ar fi dorit sa fie lasat de FRF sa mai ramana in continuare la echipa de club pentru a juca in Liga Campionilor Asiei. Dezamagit, Radoi spune ca avem nevoie de un transplant de valoare la natioanala.
"As fi vrut sa fiu in Arabia Saudita si sa joc pentru Al-Hilal, dar nu au putut sa ma inteleaga. Era o situatie disperata la echipa de club, era nevoie de mine...", a spus Radoi.

Referitor la partida cu Franta, care va avea loc sambata de la ora 22:00, Mirel Radoi a mentionat ca s-ar multumit si cu un rezultat de egalitate.

"Ideal ar fi sa luam toate cele trei puncte, dar un punct este un punct. Cred ca suntem mai bine organizati decat Belarus, dar nu avem valoare individuala a lor. Trebuie sa lasam ce s-a intamplat in urma si sa ne concentram asupra acestui meci cu Franta", a explicat Radoi.

Dupa ce francezii au adus un psiholog la nationala, Radoi a replicat, considerand ca tricolorii au nevoie de altceva. "Cred ca nu se pune problema de un psiholog. Avem nevoie de valoare, nu de psiholog", a mentionat el.

In incheiere, Radoi a spus ca tricolorii vor pastra sanse de calificare chiar daca vor pierde in Franta.

Onlinesport


Radoi: "As fi vrut sa fiu la Al-Hilal, nu la nationala"