Echipa Nationala

FRF a refuzat sa-l mai lase inca o zi pe Sapunaru la FC Porto

Conducatorii gruparii FC Porto au cerut Federatiei Române de Fotbal (FRF) sa-i permita fundasului Cristian Sapunaru sa ramâna înca o zi în Portugalia, pentru a evolua în partida cu Vitoria Guimaraes, însa oficialii români nu au fost de acord, scrie, marti, presa portugheza.
Potrivit Record, decizia românilor nu a fost deloc pe placul oficialilor de la FC Porto, Sapunaru fiind înlocuit în defensiva cu uruguayanul Fucile.

"Potrivit regulilor FIFA, cluburile trebuie sa dea drumul internationalilor cu cinci zile înainte de jocul echipelor lor nationale, însa daca exista un acord între cele doua parti, termenul poate fi mai mic. În orice caz, desi România joaca sâmbata cu Franta, federatia româna a fost intransigenta si i-a cerut lui Sapunaru sa se alature nationalei la termenul stabilit, împiecându-l astfel pe jucator sa-si ajute echipa la meciul extrem de dificil cu Vitoria Guimares", sustine Record.

FC Porto a remizat în deplasare cu Vitoria Guimaras, scor 1-1, partida în care Fucile, înlocuitorul lui Sapunaru, a fost eliminat în minutul 79.

Mediafax


FRF a refuzat sa-l mai lase inca o zi pe Sapunaru la FC Porto