Echipa Nationala

Preturi de lux pe National Arena

Lucrarile la constructia National Arena sunt finalizate in proportie de 70%, iar oficialii Federatiei Romane de Fotbal fac deja planuri pentru inaugurarea stadionului in cadrul unui meci amical de gala. Pentru ca vor sa aduca una dintre cele mai bune echipe din lume la Bucuresti, sefii FRF s-au gandit la preturi pe masura. Vezi aici ce preturi de lux intentioneaza sa puna FRF la meciul inaugural al National Arena.
La National Arena se lucreaza de zor pentru ca stadionul sa fie gata la timp. Reprezentantii FRF sunt multumiti de stadiul lucrarilor si au inceput deja sa faca calcule pentru inaugurarea arenei in compania unui adversar de top.

Favorite pentru a sosi la Bucuresti sunt Spania si Argentina, insa fiecare federatie a cerut peste 1 milion de euro pentru un meci amical. In aceste conditii, federalii s-au gandit sa scoata banii din vanzarea biletelor, care vor avea un pret special.

Chiar daca pretul nu a fost insa stabilit, la Federatie s-a vehiculat ca cel mai ieftin, la peluze, va costa 200 de lei, in timp ce cel mai scump va ajunge pana la 1.000 de lei. Surse din cadrul FRF sustin ca preturile nu sunt scumpe, deoarece fanii nu vor pleca nemultumiti.

"Daca romanii au platit preturi asemanatoare pentru a merge la concertele unor artisti de top, nu vedem de ce nu ar plati si pentru a vedea cei mai buni jucatori din lume, pe un stadion nou in care se vor simti cu siguranta foarte bine", a afirmat un oficial al FRF.

Primul meci oficial al echipei nationale a Romaniei pe acest stadion se va disputa pe 6 septembrie 2011, impotriva Frantei.

Onlinesport


Preturi de lux pe National Arena